Επικοινωνία

> Στοιχεία Επικοινωνίας


ΜΕΝΤΩΡ ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε.
Εφαρμογές Πληροφορικής

Μαραθώνος 53
Παλλήνη Αττικής
Τ.Κ. 153 51

Τηλ.: 210 60 31 121
Fax: 210 60 31 024

email: info (at) mentorhellas.com

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας
 


> ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε με email ενημερώσεις με πληροφορίες για το MATLAB, τα πεδία εφαρμογής του και τα νέα της εταιρίας μας, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:

http://mentorhellas.com/subscribe

subscribe

 


> Εταιρικό Προφίλ


Η εταιρία ΜΕΝΤΩΡ ΕΛΛΑΣ είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του τεχνικού λογισμικού MATLAB που κατασκευάζει η
“MathWorks Inc”. Στα πλαίσια αυτά η εταιρία παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικές, εκπαίδευσης και υποστήριξης.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 και έχει εκατοντάδες εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της οι οποίες βρίσκονται σε Βιομηχανίες αιχμής, σε τμήματα ποιότητος, στις κυριότερες Ελληνικές τράπεζες, σε εταιρίες τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας, αλλά και σε μεγάλη ποικιλία εταιριών με διαφορετικό κάθε μία αντικείμενο.

Για τα στελέχη και τους φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων και των ανωτάτων Τεχνολογικών Ιδρύματων το Λογισμικό MATLAB αποτελεί εργαλείο εκμάθησης και έρευνας. Η εταιρεία μας υποστηρίζει την Ακαδημαϊκή κοινότητα παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση.

Το MATLAB χρησιμοποιείται διεθνώς σε ποικιλία εταιριών και ερευνητικών ινστιτούτων, στην άμυνα, στην βιοτεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρονική βιομηχανία καθώς και στις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας. Ιδιαίτερη ομάδα εργαλείων χρησιμοποιείται στην οικονομική ανάλυση και τις εφαρμογές της.

 

> Οικονομικές Καταστάσεις